دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

پزشکیان: خواهید دید شعار می‌دهیم یا عمل خواهیم کرد | رود کارون یک فرصت طلایی است که می‌تواند برای خوزستان اشتغال‌زایی کند

  • کد خبر: ۳۱۲۴۵۹
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
پزشکیان: خواهید دید شعار می‌دهیم یا عمل خواهیم کرد | رود کارون یک فرصت طلایی است که می‌تواند برای خوزستان اشتغال‌زایی کند
رئیس‌جمهوری با یادآوری این‌که «وقتی کاندیدا شدم، نمی‌گفتم اگر انتخاب شوم این کارها را انجام می‌دهم»، تصریح کرد: تاکیدم بر دروغ نگفتن، با مردم صادق بودن و تلاش حداکثری برای حل مشکلات بود، نه وعده طلا و زمین؛ اما اکنون می‌گویم کارهایی که شروع کردیم تمام می‌کنیم و خواهید دید آیا شعار می‌دهیم یا کار خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در ادامه دومین روز از سفر استانی به خوزستان پیش از ظهر پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ با حضور در «نشست توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم» با بیان این‌که «همه مشکلات قابل حل است و لازم نیست به دیگران چشم‌ بدوزیم»، اظهار کرد: کمبود فضای آموزشی چیزی نیست که نتوانیم آن را برطرف کنیم‌. اگر باور کنیم که می‌توانیم چنین کاری کنیم بعد هم راه‌حل پیدا می‌شود.

وی افزود: چرا نباید بچه‌های ما در فضای آموزشی مناسب درس بخوانند نه در کپرها؟ این انسان‌ها هستند که کشور را حفظ می‌کنند نه صرفاً ثروت و منابع. اگر انسان‌ها را داشته باشیم می‌توانیم حتی در صورتی که منابعی نداشته باشیم هم پیش برویم.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: آموزش انسان‌ها و ارتقای شعور و دانایی همه با کمک آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. اگر این اتفاق رخ دهد دیگر دشمن نمی‌تواند حتی فکر اینکه در کشور ما از دعواها استفاده و اهداف خود را دنبال کند، امکان تحقق نخواهد داشت.

پزشکیان با بیان این‌که «باید از حضور زنان و مشارکت آنان در حل مسائل استفاده کنیم»، اظهار کرد: تصور این‌که فقط مردها می‌توانند کار کنند یک تصور نادرست اذهان ماست و باید به جای آن بر تخصص و کارآمدی توجه کنیم. نه این‌که ظاهر افراد و وابستگی به گروه‌ها را مبنا قرار دهیم.

وی با قدردانی از اقدامات خیرین مدرسه‌ساز، گفت: اعتقاد و باور ما این است که با تمام وجود به صحنه بیاییم و با کمک همه بخش‌های دولتی و خصوصی و سمن‌ها مشکلات آموزش و پرورش و دیگر مشکلات نظیر آب و فاضلاب را در استان خوزستان حل کنیم. هر آنچه که از اختیارات لازم باشد برای پیشبرد برنامه‌ها و طرح‌هایی که براساس شواهد علمی باید تدوین شود را به شما واگذار خواهیم کرد.

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: ما باید در کلاس‌ها طوری به بچه‌ها آموزش دهیم که استعداد آنان ظهور کند و اینگونه است که مملکت ما ساخته می‌شود. پس ساختمان ساختن اصلأ کار سخت و بزرگی نیست و باید کارهای بزرگتری را برای ارتقای سطح آموزش کشور پیش ببریم. باید تلاش کنیم نسل آینده در ارتقای سطح درک و دانایی به جایگاه بالاتری برسد.

وی ادامه داد: باید برای حل مشکلات استان جلسات و گفت‌وگوهای بیشتری داشته باشیم و خواهیم آمد و با شما جلسه خواهیم داشت من از برنامه‌های تشریفاتی که با تشریفات می‌آییم و می‌رویم خوشم نمی‌آید و حتی دیدم در خبرها آمده است که به خاطر حضورم در استان، کارخانه‌ها را قطع کرده‌اند که هوا تمیز شود، نمی‌شود فیلم‌ بازی کرد، من می‌دانم و می‌فهمم که ما چند روز در سال اینجا مشکل آب و هوا داریم و  آنقدر می‌دانیم و در جریان هستیم که نتوانند سر ما کلاه بگذارند.

رئیس دولت چهاردهم یادآور شد: گروه‌های جهادی که می‌آیند و اینجا صحبت می‌کنند، نقشه و راه‌حل علمی دهند تا مشکلات را حل کنیم. همه برای حل مشکلات طرح و برنامه مشخص کنیم و به دنبال پیشبرد اهداف کشور باشیم. به جای سخنرانی کردن باید به دنبال کار کردن باشیم و به همین دلیل هم من چندان دنبال سخنرانی نیستم.

پزشکیان تصریح کرد: با شما راحت حرف می‌زنم ولی وقتی مردم را جمع می‌کنند نمی‌توانم صحبت کنم چون می‌گویند به جای گفتن این حرف‌ها برو آن‌ها را اجرا کن. به همین دلیل به جای حرف زدن و شعاردادن که بعداً هم نتوانم برخی از شعارها و حرف‌ها را عملی کنم و مردم هم در نهایت بگویند او نیز مثل بقیه آمد حرف زد و رفت، تاکید می‌کنم که بگذارید برویم و کار کنیم جای اینکه حرف بزنیم.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: ما کارمان را تازه شروع کردیم و در همین مدت هم کارهای بسیاری در نقاط مختلف کشور شروع شده است. اگر می‌گویم کارها را تمام می‌کنیم واقعا تمام می‌کنیم. در سیستان و بلوچستان یکی از دوستان به من می‌گفت چهل سال طول می‌کشد کارها در اینجا تمام شود حتی اگر خیرین هم باشند که گفتم سال آینده تمام خواهد شد.

وی یادآور شد: وقتی کاندیدا شدم به هیچکس عدد و رقم نمی‌دادم و نمی‌گفتم اگر رئیس‌جمهور شدم این کارها را انجام می‌دهم، می‌گفتم دروغ نخواهم گفت و با مردم صادق خواهم بود و تلاش خواهم کرد تا جایی که ممکن است مشکلات را حل کنم اما نگفتم طلا و زمین می‌دهم اما الان می‌گویم کارهایی که شروع کردیم را تمام می‌کنیم و خواهید دید آیا شعار می‌دهیم یا کار خواهیم کرد.

پزشکیان ادامه داد: این روند با با کمک انجمن‌ها سمن‌ها مردم و سپاه و بسیج و همه دستگاه‌های دولتی و اجرایی و همه کسانی که می‌توانند وسط بیایند این اهداف را محقق می‌کنیم و در این صورت هیچ مانعی نیست که جلوی ما را بگیرد. جلوی مردم را وقتی دست به دست هم دهند هیچ‌چیزی نمی‌تواند بگیرد.

رئیس‌ دولت چهاردهم با بیان این‌که «ما وضعیت استان خوزستان را با کمک شما دگرگون خواهیم کرد»، گفت: همه مشکلات استان چه از نظر آب‌رسانی، چه اشتغال و چه آموزش و پرورش را پیگیری خواهیم کرد. امروز وقتی کنار رودخانه کارون بودم شاهد فرصت‌هایی بودم که این رودخانه و حاشیه و بستر آن می‌تواند ایجاد کند اما اکنون خرابه شده است در حالی که می‌تواند هم از نظر سلامت، گردشگری و اشتغال و هم ایجاد روحیه می‌تواند محل بهره‌برداری باشد که برای آن نیز برنامه‌ریزی باید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->